Ajankohtaista

Tule kokeilemaan työtä vanhusten tai pienten koululaisten parissa vielä tänä syksynä! Marttojen Työavain tarjoaa työkokeilupaikkoja vähintään vuoden työttömänä olleille kuudessa iltapäiväkerhossa Turussa tai vanhusten Arkiavussa Turussa ja Salossa. Ota rohkeasti yhteyttä työelämäneuvojiimme Thuaan, Miraan tai Merviin. Salon osalta ole yhteydessä Jaanaan. Yhteystietomme löydät tämän sivun oikeasta reunasta.

Takaisin Työelämään

Haluatko palata työelämään pitkän työttömyyden jälkeen? Oletko vaihtamassa alaa ja kiinnostunut tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön? Oletko harkinnut lähteväsi opiskelemaan hoitoalaa ja haluat selvittää, miten sovellut alalle? Haluaisitko kokeilla toimistosiistijän työtä mukavassa ympäristössä? Ottaisitko mielelläsi vastaan henkilökohtaista tukea työhakuusi?

Hankkeestamme voit saada

  • työkokeilumahdollisuuksia
  • palkkatukityötä
  • ohjausta ja valmennusta
  • soveltuvuus- ja osaamiskartoitusta
  • eteenpäin ohjausta avoimille työmarkkinoille

Keskeisenä tavoitteenamme on, että osallistujat löytävät uuden työ- tai koulutuspaikan tukijakson jälkeen.

Marttojen Työavain

Marttojen Työavain on Lounais-Suomen Martat ry:n toteuttama ja Varsinais-Suomen TE-palvelujen sekä Turun ja Salon kaupungin rahoittama hanke pitkään työttömänä olleiden henkilöiden ohjaamiseen ja kouluttamiseen kohti työelämää.

Lounais-Suomen Martoilla on jo lähes 20 vuoden kokemus koulutus- ja ohjaustoiminnasta, jonka avulla pitkäänkin työttömänä olleet henkilöt voivat kehittää osaamistaan ja löytää paikkansa työelämässä.

Huomaathan, että loppuvuoden 2017 aikana emme voi tarjota palkkatuettua työtä määrärahojen loppumisen vuoksi.

Jaa sivu