Uudelle jäsenelle

Tervetuloa uusi martta!

Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Marttojen toimintaan pääset mukaan liittymällä jäseneksi johonkin marttayhdistykseen. Uudenmaan Marttojen toiminta-alue ulottuu Hangosta Loviisaan ja Hyvinkäälle ja yhdistyksiä alueellamme on yli 150. Marttoja alueellamme on n. 8200.  Yli puolet marttayhdistyksistä ja alueemme martoista toimii pääkaupunkiseudulla, mutta aktiivista marttatoimintaa on kattavasti koko alueella.

Lue lisää jäsenyydestä jäsensivuilta.

Löydä oma tapasi olla martta

Uudenmaan Martoissa ammattilaiset antavat kotitalousneuvontaa ja toteuttavat mm. ruokakursseja ja sieni- ja villivihannesretkiä. Marttajäsenenä saat ruokakursseista ja retkistä alennusta. Ota vaikka kaveri seuraksi ja tule rohkeasti mukaan! Ruokakursseja järjestetään pienryhmätoimintana ja myös verkossa. Lisätietoa kursseista täältä.

Lisäksi Uudenmaan Martoilla on monipuolista vapaaehtoistoimintaa johon pääset helposti mukaan. Alueella toimii muun muassa ruoka-, kässä- kuin puutarhamarttojakin. Jos koet jonkin tietyn marttailun sisällön omaksesi tai haluat oppia jostakin aihealueesta lisää, tule mukaan tutustumaan. Lue lisää erilaisista vapaaehtoisryhmistä vapaaehtoissivuillamme. 

Martoissa pääset oppimaan uutta ja toimimaan paikasta riippumatta myös virtuaalisesti. Tutustu Martta-akatemian sisältöön ja tule mukaan maksuttomaan webinaariin. Voit myös aloitta opinnot Martta-akatemiassa. Lisää tietojasi ja kehitä taitojasi ruoan, puutarhan tai vaikkapa käsitöiden alueella. Marttaopinnot tarjoavat kaikille mahdollisuuden jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Opiskelu innostaa, kannustaa ja antaa uskoa omiin kykyihin. Tutustu Martta-akatemiaan.

Yhdistykset järjestävät jäsenilleen monipuolista toimintaa. Yhdistysten toimintakalenterit löytyvät kunkin yhdistysten verkko/facebooksivuilta.

Pysy mukana

Kannatta tilata Uuudenmaan Marttojen oma uutiskirje, jossa tiedotamme marttatoiminnasta sekä ajankohtaisista kursseista, tapahtumista ja kampanjoista. Tilaa tästä.

Voit seurata Uudenmaan Marttoja myös sosiaalisessa mediassa:

Marttailla kannattaa yli yhdistysrajojen. Vuorovaikutus muiden marttojen kanssa antaa vinkkejä omaan harrastukseen, auttaa kysymysten äärellä ja kehittää yhteistä toimintaa.

Viesti muiden kanssa Facebook-ryhmissä

  • Kaikille jäsenille tarkoitettu ryhmä
  • Puheenjohtajien ja sihteerien ryhmä

Sisältöryhmät

Jos sinulle jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä omaan marttayhdistykseesi tai Uudenmaan piiriin.