Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
12.04. klo 17:00
Lopetusaika
12.04. klo 19:00
Paikka
Teams-etäkurssi

Härkäpavut tutuksi -etäruokakurssi

 

Härkäpapua kasvatetaan maakunnassa ja siitä on tehty hyviä tuotteita kuluttajille. Vastuullista proteiinia pöytään -hanke on luonut reseptiikkaa härkäpavusta ja muista kasviproteiinin lähteistä. Kotikokkaajille härkäpapujauhojen ja muiden valmisteiden käyttäminen leivonnassa ja ruuanlaitossa voi olla vierasta. Kurssilla nämä tuotteet tulevat tutuiksi ja jatkossa toivottavasti käyttöön omassa keittiössä. Kurssilaiset saavat reseptit joko sähköisenä tai paperisena.

Kursseja järjestetään etäkoulutuksena (Teams) 12.4. sekä normaalina ruokakurssina Liperissä 15.4. (max. 10 osallistujaa) ja Joensuussa 20.4. ja 4.5. (max. 8 osallistujaa). Live-kursseilla maskisuositus ja yhteinen ruokailu voidaan jättää pois ja maisteltavat ruuat on mahdollisuus ottaa mukaan kotiin. Valitse itselle sopiva aika ja paikka ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterin kautta. Jos ilmoittautuminen ei onnistu, soita 050 448 3321 (arkisin klo 10-15). Muista myös ilmoittaa, jos sinulla on erityisruokavalio.

Huom! Härkäpavut on aiheena myös 29.4. julkaistavassa Martat haastaa -podcastissa https://www.martat.fi/pohjois-karjala/martat-haastaa/

Kurssi järjestetään Teamsilla. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla linkki kurssi-iltaan sekä lista kurssilla tarvittavista raaka-aineista ja välineistä sekä reseptikirjaset sähköisenä. Kurssilaiset voivat hakea sopimuksen mukaan maksutta kuivatut härkäpaputuotteet ja reseptikirjasen Marttakeskukselta, muut raaka-aineet kukin ostaa itse kaupasta. Ilmoittautuminen on auki 12.4. klo 9 saakka.

Kurssi on osallistujille maksuton ja toiminnan rahoittaa Joensuun seudun Leader ry ja Joensuun seudun maaseutupalvelut. Lisätietoja: Tiina Anola-Pukkila, tiina.anola-pukkila@martat.fi, 050 448 3321.