Takaisin tapahtumalistaukseen

Keittiötiimi, Espanjan herkkuja, to 31.8.

Espanjailaisen ruoan herkullisuus ja monipuolisuus tunnetaan ympäri maailmaa. Erilaisen ilmaston ja elämäntapojen vuoksi ruoat ja ateriat vaihtelevat maakunnittain. Espanjalainen keittilö on ottanut arabialaisia vaikutteita hedelmien ja vihannesten, oliiviöljyn ja joidenkin jälkiruokien käytössä. Katalaonian keittiö käyttää monipuolisesti erilaisia kaloja ja mereneläviä ja Valenciassa syödään paljon riisiä. Andalusiassa oliivit, sitrushedelmät ja viinirypäleet ovat keskeisessä roolissa ja täällä arabivaikutteet näkyvät erityisesti jälkiruoissa, joissa käytetään manteleita ja viikunoita.

Lisätietoja Anne Lampela p. 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 45 €, martoille 40 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.