Takaisin tapahtumalistaukseen

Herkkuja herneestä, ke 13.8.

Kotimainen herne on herkullinen ja monipuolinen kasvis, joka sopii käytettäväksi paljon nykyistä enemmän. Tällä kurssilla tehdään monipuolisia ruokia ja lisäkkeitä herneistä hyödyntäen herneet erilaisessa muodossaan: pakasteena, kuivattuna, tuoreena tai erilaisina jalosteina. Kurssilla opit käyttämään hernettä arjessa ja lisäämään maistuvien kasvisruokien osuutta ruokavaliossa.

 

Lisätietoja Seija Korhonen p. 044 323 8820, seija.korhonen@martat.fi

Hinta 30 €, martoille 25 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota mukaan myös rasioita / astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi.  Mikäli kurssille vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.

 

Lippuja saatavilla: