Herkkuja herneestä, ke 13.8.
Kotimainen herne on herkullinen ja monipuolinen kasvis, joka sopii käytettäväksi paljon nykyistä enemmän. Tällä kurssilla tehdään monipuolisia ruokia ja lisäkkeitä herneistä hyödyntäen herneet erilaisessa muodossaan: pakasteena, kuivattuna, tuoreena tai erilaisina jalosteina. Kurssilla opit käyttämään hernettä arjessa ja lisäämään maistuvien kasvisruokien osuutta ruokavaliossa.
Lisätietoja Seija Korhonen p. 044 323 8820, seija.korhonen@martat.fi
Hinta 30 €, martoille 25 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota mukaan myös rasioita / astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssille vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.