Junnukokki 7- 12 v., Hatsapurit pannulla to 5.10.
Hatsapuri on perinteinen georgilainen juustopiiras, josta on lukuisia eri versioita. Hatsapuria syödään usein pikaruokana tai alkupalana. Se on georigialainen vastine pizzalle ja muistuttaa calzonen tyylistä umpipizzaa. Sen sisään leivotaan juustoa ja leipä paistetaan usein uunin sijasta pannussa. Tällä kurssille teemme iltapalaksi hatsapurit.
Tiedustelut p. 050 309 2771 / Anne tai anne.lampela@martat.fi.
Kurssin hinta 15 €. Kurssimaksu paikanpäällä käteisellä tai pankkikortilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita/astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Mahdolliset perumiset viimeistään 2 päivää ennen kurssia. Muuten perimme osallistumismaksun.
Ilmoita lapsen nimi, ikä, huoltajan yhteystiedot sekä lapsen mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.