Kalakurssi – Makunautintoja vedenantimista ke 21.2.
Kotimainen kala on kestävä ja terveellinen valinta ruokapöytään, ja sitä voi nauttia monin eri tavoin valmistettuna. Tuoreen kalan lisäksi maukkaita vaihtoehtoja löytyy myös pakastealtaasta ja säilykehyllyltä. Kurssilla opit erilaisia tapoja valmistaa kalaa sekä sille sopivia lisukkeita. Joko olet kokeillut kypsentää kalaa jäähtyvässä liemessä? tai suolakuoressa? pastaa marinoiduista silakoista? Entä kotimaisten järvikalasäilykkeiden hyödyntämistä pikaisina arjen pelastajina? Mm näitä pääset kokeilemaan ja maistelemaan tällä kurssilla.
Lisätietoja Anne Lampela 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 35 €, martoille 30 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.