Takaisin tapahtumalistaukseen

Karjalaiset piirakat ti 14.11. Lapsi-aikuinen ryhmä, maksuton

Karjalainen ruokakulttuuri on tullut koko Suomen suosikiksi. Peruna, sienet, marjat, järvikalat ja liha ovat karjalaisen keittiön keskeisimmät raaka-aineet, joista syntyvät koko maan tuntemat herkut: padat, piirakat ja paistit. Karjalainen keittiö kuuluu idän uuniruoka-alueeseen. Uunissa paistuvat mm. Karjalan lukuisat piirakat: sultsinat, tsupukat, kukkoset, pyöröt ja vatruskat – ja mahtuupa uuniin vielä rieskaa ja rinkeliäkin.

Kurssi-illan aikana valmistamme erilaisia karjalaisia piirakoita ja nautimme ne yhdessä iltateen kera.

Lisätietoja  Anne Lampela p. 050 3092771

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, merkitse lisätietoihin lapsesi. Paikkoja yhteensä 12.  Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruminen vähintään 4 päivää aikaisemmin ennen kurssia, jotta seuraavalle varallaolevalle mahdollistuu kurssi.

Kurssin ollessa täynnä voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi.  Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.