Karjalaisetpiirakat kurssi lapsille ja nuorille ke 11.12., maksuton
Karjalainen ruokakulttuuri on tullut koko Suomen suosikiksi. Peruna, sienet, marjat, järvikalat ja liha ovat karjalaisen keittiön keskeisimmät raaka-aineet, joista syntyvät koko maan tuntemat herkut: padat, piirakat ja paistit. Karjalainen keittiö kuuluu idän uuniruoka-alueeseen. Uunissa paistuvat mm. Karjalan lukuisat piirakat: sultsinat, tsupukat, kukkoset, pyöröt ja vatruskat – ja mahtuupa uuniin vielä rieskaa ja rinkeliäkin.
Pistetään pulikat pyörimään. Kurssi-illan aikana valmistamme erilaisia karjalaisia piirakoita ja nautimme ne yhdessä iltateen kera.
Kerrothan mahdolliset allergiat ja ikäsi ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja p. 050 309 2771/ Anne tai anne.lampela@martat.fi.
Ikäraja
7-17