Kasvisten fermentoinnilla hyvinvointia ja makunautintoja ke 24.4.
Haluatko huolehtia suolistosi hyvinvoinnista? Hapankaali ja muu hapatettu eli fermentoitu ruoka voi lisätä suolistossa hyvälaatuisten bakteerien määrää. Mitä monimuotoisempi hyödyllisten bakteerien kirjo suolistossa majailee, sitä parempi se on hyvinvoinnin kannalta.
Hapansäilöntä on vanha ja kiehtova säilöntämenetelmä, joka on kuivaamisen ohella uudelleen elpynyt säilöntätapa. Eniten hapattamalla säilötään kaalia, mutta myös muiden kasvisten ja sienten hapattaminen onnistuu. Kurssilla tutustutaan hapansäilönnän perusteisiin ja tehdään hapansäilykkeitä sekä juomia. Lisäksi valmistamme hapansäilykkeistä erilaisia ruokia ja leivonnaisia.
Lisätietoja Anne Lampela 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 35 €, martoille 30 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.