TÄYNNÄ , Keittiötiimi/ Ranskan makuja to 31.3.2022
Sanotaan, että ranskalainen palvoo vatsaansa – ja makuaistiaan. Ruoka on hänen elämässään hyvin keskeisellä sijalla ja suosituimpia keskustelunaiheita. Ranskalaisen ruoan ydin on pikkutarkkuudessa. Ruoka on aina moitteettomasti valmistettua ja raaka-aineet ensiluokkaisia.
Illan aikana valmistamme Nizzan salaattia, Coq au vinä (Kukkoa viinissä), Bouillabaissea (Kalakeittoa), Quiche Lorrainea (Lorrainen pekoni-juustopiirasta), patonkia, ja Tarte Tatinia (Ranskalainen omenapiirasta) .
Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 566 1851
Hinta 43 €, martoille 38 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä, pankkikorttilla tai mukaan saatavalla laskulla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.