Takaisin tapahtumalistaukseen

TÄYNNÄ , Keittiötiimi/ Ranskan makuja to 31.3.2022

Sanotaan, että ranskalainen palvoo vatsaansa – ja makuaistiaan. Ruoka on hänen elämässään hyvin keskeisellä sijalla ja suosituimpia keskustelunaiheita. Ranskalaisen ruoan ydin on pikkutarkkuudessa. Ruoka on aina moitteettomasti valmistettua ja raaka-aineet ensiluokkaisia.

Illan aikana valmistamme Nizzan salaattia, Coq au vinä (Kukkoa viinissä), Bouillabaissea (Kalakeittoa), Quiche Lorrainea (Lorrainen pekoni-juustopiirasta), patonkia, ja Tarte Tatinia (Ranskalainen omenapiirasta) .

Kuvatulokset haulle kukkoa viinissä

Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 566 1851

Hinta 43 €, martoille 38 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä, pankkikorttilla tai mukaan saatavalla laskulla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.