Korealainen keittiö ti 3.12.
Makumatka korealaiseeen keittiöön. Korealainen ruokapöytä on runsas ja värikäs. Tämän keittiön pääraaka-aineita ovat liha, kala ja muut merenelävät. Tofua, riisiä, nuudeleita sekä erilaisia kasviksia käytetään paljon. Korealaisen keittiön perusmausteita ovat soija, seesamiöljy, inkivääri, valkosipuli, chili ja soijapapu- ja chilitahnat. Korealainen ruoka on vahvasti maustettua ja perusmakuihin kuuluvat chili, inkivääri, valkosipuli ja sipuli. Kurssilla valmistamma ateriakokonaisuuden, jonka nautimme yhdessä.
Lisätietoja Anne Lampela 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 40 €, martoille 35 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.