Lasten ja nuorten karjalanpiirakkakurssi, ke 22.10. Maksuton
Karjalainen ruokakulttuuri on tullut koko Suomen suosikiksi. Peruna, sienet, marjat, järvikalat ja liha ovat karjalaisen keittiön keskeisimmät raaka-aineet, joista syntyvät koko maan tuntemat herkut: padat, piirakat ja paistit. Karjalainen keittiö kuuluu idän uuniruoka-alueeseen. Uunissa paistuvat mm. Karjalan lukuisat piirakat: sultsinat, tsupukat, kukkoset, pyöröt ja vatruskat – ja mahtuupa uuniin vielä rieskaa ja rinkeliäkin.
Pistetään pulikat pyörimään. Kurssi-illan aikana valmistamme erilaisia karjalaisia piirakoita ja nautimme ne yhdessä iltateen kera.
Lisätietoja Seija Korhonen 050 3238820 tai seija.korhonen@martat.fi
Kurssin osallistujille tarjoaa Karjalan Liitto.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota mukaan myös rasioita / astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssille vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.
Ikäraja
7-12