Makumatka Kreikkaan ke 19.2.
Kreikkalainen keittiö on maantieteellisistä ja historiallisista syistä tyypillisen välimerellinen.
Kreikkalainen ruoka on yleensä konstailematonta – perustuu tuoreisiin ja hyvälaatuisiin raaka-aineisiin, neitsytoliiviöljyn runsaaseen käyttöön ja paikallisiin yrtteihin. Kreikkalainen keittiö tunnetaan muun muassa musakasta, suvlakista ja kreikkalaisesta salaatista. Tällä kurssilla pääset makumatkalle Kreikkaan.
Lisätietoja Anne Lampela 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 40 €, martoille 35 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssille vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.