Martan koti ja keittiö, Kotikeittiön kalaruokia 1.-2. Kalankäsittely ke 18.10. Kalaruokien valmistaminen to 19.10.
Tällä kurrsilla perehdymme ensimmäisenä iltana kalan käsittelyyn: kokonaisesta kalasta fileeksi, kuutioiksi ja kalamassaksi. Opettelemme fileoimaan isomman ja pienemmän kalan ja keittämään ruodoista maukaan liemen keittojen ja kastikkeiden pohjaksi sekä jauhamaan kalat massaksi.
Toisena kurssi-iltaa valmistamme niistä erilaisia kalaruokia yhteisen ruokapöytään.
Lisätietoja Anne Lampela p. 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 60 € molemmat illat, martoille 55 €. Yksittäinen ilta 35 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.