Martan koti ja keittiö/ Helppoa ja nopeaa ruoanvalmistusta Yhdenkattilan taktiikalla to 24.3.2022
Yhdenkattilan ruoanlaittometodi, jossa ateriat valmistuvat mahdollisimman vähillä välineillä: pannulla, kattilassa tai padassa, uunissa. Menetelmä sopii kiireiseen arkeen – ateriat nopeita valmistaa, eikä jälkitöihin kulu paljoa aikaa. Soveltuu hyvin myös pieneen keittiöön tai mökille, kun tarvikkeita tarvitaan vähän ja tiskiäkään ei synny paljoa.
Tule hakemaan vinkkejä nopeaan ja helppoon ruoanlaittoon eikä tiskivuori yllätä. Kurssilta saat mukaasi 30 sivuisen ohjekirjasen.
Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 566 1851
Hinta 38 €, martoille 33 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä, pankkikorttilla tai mukaan saatavalla laskulla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.