Takaisin tapahtumalistaukseen

Parasta perunasta to 20.3.

Peruna on suomalaista perusruokaa ja olennainen osa ruokakulttuuriamme. Perunaa viljellään Suomessa etelästä pohjoiseen ja se onkin lähiruokaa parhaimmillaan. Perunaa on saatavilla ympäri vuoden tuoreena ja monenlaisina valmisteina. Tuttu mukulakasvi on edullinen ja turvallinen raaka-aine.

Lettuja, keittoa, kakkua – mihin peruna taipuukaan? Tule kurssille kokeilemaan ja monipuolistamaan perunan käyttötapojasi.

Lisätietoja Anne Lampela 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi

Hinta  35 €, martoille 30 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi.  Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.