Takaisin tapahtumalistaukseen

Peruttu, Keittiötiimi, Turkin herkut ti 12.9.

Kuten monissa muissakin maissa myös Turkissa keittiö on saanut vaikutteita naapurikansoilta. 1500-luvulla Ottomaanien valta ulottui kaikkiin itäisen Välimeren maihin.
Kulttuurit sulautuivat toisiinsa ja eri vaikutteiden myötä turkkilainen ruoka kehittyi niin jännittäväksi, kuin se nyt on. Islamin uskon leviäminen muokkasi myös ruokakulttuuria, muun muassa sianliha ja äyriäiset ovat kiellettyjä. Tämän seurauksena vihannesruokien merkitys on suuri. Kurssilla valmistamme turkkilaisia ruokia ja nautimme ne yhdessä.

Lisätietoja Anne Lampela 050 309 2771 tai anne.lampela@martat.fi
Hinta 45 €, martoille 40 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.
Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi. Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.