Valmistusohje

1 keskikokoinen kukkakaali
1 pieni kesäkurpitsa
1 salaattifenkoli
250 g herkkusieniä
1 tl suolaa

Kuorrutuskastike:
6 tomaattia
1 rs (250 g) sulatejuustoa suolaa kirveliä

1. Paloittele kukkakaali, viipaloi kesäkurpitsa ja suikaloi salaattifenkoli ohuiksi suikaleiksi.
2. Paloittele sienet neljään osaan. Freesaa kasvikset pannulla ja mausta suolalla.
3. Kaada kasvikset voideltuun uunivuokaan.
4. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja laita pannuun yhdessä sulatejuuston kanssa.
5. Kuumenna seos ja mausta. Kaada kastike vuokaan kasvisten päälle.
6. Paista 200°C:ssa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 276 kcal/annos
Hiilijalanjälki
2 kg CO2 ekv
  • Rasva 16.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.9 g
  • Proteiini 17 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.2 g
  • Sokerit 10.8 g
  • Kuitu, kokonais- 6.8 g
  • Natrium 1547.1 mg
  • Kalsium 434.8 mg
  • Rauta 2.3 mg
  • C-vitamiini 122.6 mg
Jaa sivu