Valmistusohje

1 keskikokoinen kukkakaali
1 pieni kesäkurpitsa
1 salaattifenkoli
250 g herkkusieniä
1 tl suolaa

Kuorrutuskastike:
6 tomaattia
1 rs (250 g) sulatejuustoa suolaa kirveliä

1. Paloittele kukkakaali, viipaloi kesäkurpitsa ja suikaloi salaattifenkoli ohuiksi suikaleiksi.
2. Paloittele sienet neljään osaan. Freesaa kasvikset pannulla ja mausta suolalla.
3. Kaada kasvikset voideltuun uunivuokaan.
4. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja laita pannuun yhdessä sulatejuuston kanssa.
5. Kuumenna seos ja mausta. Kaada kastike vuokaan kasvisten päälle.
6. Paista 200°C:ssa uunissa noin 40 minuuttia.

Ainesosat

  • 600 g
    Kukkakaali
  • 200 g
    Kesäkurpitsa, zucchini
  • 165 g
    Salaattifenkoli
  • 1 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 480 g
    Tomaatti
  • 250 g
    Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1 tl
    Oregano, kuivattu
  • 250 g
    Herkkusieni

Reseptin ravintosisältö

Energia 276 kcal/annos
  • C-vitamiini 122.6 mg
  • Rauta 2.3 mg
  • Kalsium 434.8 mg
  • Natrium 1547.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.8 g
  • Sokerit 10.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.2 g
  • Proteiini 17 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.9 g
  • Rasva 16.3 g
Jaa sivu