Avainsanat:

Valmistusohje

n.500g perattuja muikkuja (n.600g perkaamattomia)
1 dl ruisjauhoja
0,5 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
(valkopippuria)
Voita ja rypsiöljyä paistamiseen

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Pyörittele muikut jauhoseoksessa. Tämä on helppo tehdä kulhossa.
  2. Kuumenna pannussa nokare voita ja tilkka öljyä. Paista muikut muutamassa erässä kullan ruskeiksi, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Paistetut muikut ovat parhaimmillaan juuri paistettuina.Tarjoile siis heti esimerkiksi perunamuusin ja tartarkastikkeen kanssa.

 

 

Kommentit (6)

  1. Tehtiin yhdessä teinin kanssa: poika paistoi, minä olin tehnyt jauhoseoksen valmiiksi. Hyvää tuli, koko perhe tykkäsi.

  2. Simppeli ohje ja hyvä oli tulos! Olen tehnyt jo monta kertaa!

  3. Hyvä ja helppo resepti. Niinkuin aika usein Martoilla on. Kiitos hyvää tuli.

  4. Hyviä tuli. Meni koko pannullinen ihan maistellessa.

  5. Hyvä ja helppo ohje. Valittavissa myytiin Päijänteen muikkua. Maistui hyvälle!

  6. Tein reseptin mukaisesti ja hyviä oli.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*