Avainsanat:

Valmistusohje

n.500g perattuja muikkuja (n.600g perkaamattomia)
1 dl ruisjauhoja
0,5 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
(valkopippuria)
Voita ja rypsiöljyä paistamiseen

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Pyörittele muikut jauhoseoksessa. Tämä on helppo tehdä kulhossa.
  2. Kuumenna pannussa nokare voita ja tilkka öljyä. Paista muikut muutamassa erässä kullan ruskeiksi, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Paistetut muikut ovat parhaimmillaan juuri paistettuina.Tarjoile siis heti esimerkiksi perunamuusin ja tartarkastikkeen kanssa.

 

 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu