|

|

Korona-ajan turvallisuusohjeet kurssilaisille 1.9.2020 alkaen

Korona-ajan turvallisuusohjeet asiakkaille 1.9.2020 alkaen.

Noudatamme kurssitoiminnassa viranomaissuosituksia. Päivitämme toimintaohjeita tarpeen mukaan. Tässä kurssilaisille lyhyet ohjeet siihen, miten toimimme ruokakursseilla.

  • Kurssille saa tulla vain terveenä. Mikäli kurssilaisella on esimerkiksi flunssan oireita, pyydetään häntä etsimään itselleen sijainen.
  • Pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Pesemme kurssilla käsiä tavallista tiheämmin. Kurssilaisten käytössä on myös desinfioivaa käsihuuhdetta ja kertakäyttökäsineitä. Kankaiset käsipyyhkeet on poistettu käytöstä ja käytämme ainoastaan kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä.
  • Pidämme hyvät turvavälit. Olemme pienentäneet ryhmäkokoa (5–10 henkilöä) ja järjestäneet keittiö- ja ruokailutilat niin, että turvavälit on mahdollista pitää koko kurssin ajan. Kotitalousasiantuntijamme ohjaavat toimintaa turvavälin päästä.
  • Työskentelemme ja ruokailemme pienryhmissä. Suurin osa raaka-aineista jaetaan valmiiksi pienryhmien keittiöpöydille, jotta ylimääräinen kulkeminen keittiössä olisi mahdollisimman vähäistä.
  • Voit halutessasi ottaa mukaan oman kasvomaskin, jota käyttää työskentelyn aikana.
  • Mikäli et halua osallistua ruokailuun, voit pakata oman annoksesi kotiin vietäväksi.
  • Pesemme kaikki työvälineet pinnoitettuja kattiloita ja pannuja lukuun ottamatta pesukoneessa.
  • Olemme tehostaneet tilojemme siivousta.
  • Pidämme kaikkien kurssilaisten yhteystiedot tallessa mahdollisen tartuntaketjun selvittämiseksi.
  • Lisätietoja saat oman kurssisi kotitalousasiantuntijalta.