Jouluvalmistelut

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – myös jouluna. Näiltä sivuilta löydät vinkkejä liittyen jouluvalmisteluihin, jouluun sekä uuteen vuoteen.

Nainen työntää lasta lumisessa keinussa, joka riippuu puusta. Maa on lumipeitossa ja taustalla näkyy lumisia puita.

Unelmien joulu

Joulu on monelle vuoden tärkein juhla, jonka toteuttamiseen liittyy paljon odotuksia. Entä jos tänä jouluna keskittyisit sinulle tärkeimpiin asioihin ja tekisit joulustasi omannäköisen ilman stressiä ja suorittamista.

Ajatuksia unelmien joulusta

Tee lahjoitus ja anna lahjaksi hyvää mieltä

Joulun kätevät siivousvinkit

Ota rennosti ja siivoa vain sen verran kuin koet tarpeelliseksi. Muista viisas sanontamme: siivoa kaappisi vain, mikäli aiot viettää joulusi niissä.

Älä kaada kinkunpaistorasvaa viemäriin

Kolme aikuista naista ja kaksi pientä lasta seisovat pöydän ääressä. Aikuiset auttavat lapsia tekemään neilikka-appelsiineja ja pöydällä on kynttilöitä..

Joulun energiansäästövinkit

Jouluna kulutetaan paljon sähköä, kun saunotaan, laitetaan ruokaa ja valaistaan pimeä koti ja ulkotilat. Vältä sähkön kulutuspiikit ja säästä sähkölakussa neuvoillamme.

Energiansäästövinkit

Vinkit hopeiden kiillottamiseen

Vietä joulu ja uusi vuosi turvallisesti

Muista käsitellä kynttilöitä ja tinaa varovasti. Tina on ongelmajäte, jonka valaminen ja hävitys vaatii erityistä huomiota. Ympäristöystävällisempi teko on sulattaa sokeria ja valaa sokeritinaa.