Tässä lahjavinkkejä, joilla voit auttaa muita sekä lähellä että kaukana. Martat auttavat heikossa asemassa olevia sekä kotimaassa että kehitysmaissa. Anna lahja, jolla on merkitystä.

Kertalahjoitus kotimaan keräykseen: Kotimaassa kerätyt varat käytetään lasten ja nuorten Pikkukokkitoiminnan järjestämisen aiheuttamiin kuluihin. Kursseilla lapset ja nuoret oppivat muun muassa terveellisiä ruokailu- ja välipalatottumuksia sekä saavat eväitä elämään opettelemalla kodin perustaitoja yhdessä muiden kanssa. Anna lapsille ja nuorille lahjaksi kivaa yhdessäoloa turvallisessa ympäristössä TÄÄLLÄ.

Kertalahjoitus ulkomaan keräykseen: Marttajärjestö auttaa Kamerunin, Malawin ja Etiopian naisia ja tyttöjä kouluttamalla heitä ravitsemuksessa, kotitaloustaidoissa ja pienyrittäjyydessä. Lahjoittamalla tuet heidän kouluttautumistaan ja samalla lisäät perheiden arjessa selviämistä ja hyvinvointia. Etiopiassa avustustyön erityiskohteena ovat Addis Abeban vammaiset naiset, joiden itsemääräämisoikeutta ja elämäntaitoja pyritään vahvistamaan erilaisten koulutusten kuten kotitaloustyöpajojen kautta. Voit tehdä lahjoituksen TÄÄLLÄ.

Muuttaako lähipiirisi nuori pian omaan kotiin? Anna hänelle lahjaksi Aikuispakkaus, joka antaa valmiuksia oman arjen pyörittämiseen. Pakkaukseen kuuluu kodin olennaisten tavaroiden lisäksi kurssilahjakortti, joka oikeuttaa osallistumaan mille tahansa Marttojen järjestämälle kurssille. Tämä lahja on kullanarvoinen ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle.

Haluatko antaa lahjaksi kivaa tekemistä yhdessä muiden kanssa? Anna lahjaksi Marttojen ruokakurssi, jonka voit ostaa omasta piiristäsi. Kursseilla kokataan herkullista ruokaa ja samalla tutustutaan uusiin ihmisiin.

Lue lisää sivuiltamme muista tavoista, joilla voit tukea työtämme.

Jaa sivu