|

|

Kevään kokkauskurssit on julkaistu! Marttojen ilmoittautuminen kursseille alkaa ke 15.11. klo 8.00

Taas on se aika vuodesta, kun on aika julkaista ensi kevään kokkauskurssien kalenteri! Luvassa on tuttuun tapaan niin hapanjuurileivontaa, kalankäsittelyä, yhden illan makumatkoja maailmalle kuin perheiden yhteiskursseja! Lataa kurssiesite sivun lopusta.

Myös monia uutuuskursseja on tulossa: täydellistä risottoa, parasta pizzaa, vegaanisia juhlapöydän herkkuja ja kursseja, joissa pääroolissa ovat maukkaat ja värikkäät sesongin kasvikset! Tämän vuoden uutuuskurssit on merkattu erikseen ja joidenkin kurssien sisältöjä on myös uudistettu. Marttojen 125-juhlavuoden teemana on metsä, minkä kunniaksi tarjoamme metsäteemaisina kursseina Retkiruokaa ja Villiyrttejä lautasella.

Lähikurssimme pidetään Tapiolassa, Espoossa, osoitteessa Sammonsilta 8. Järjestämme myös verkkoruokakursseja, jolle voit osallistua omasta kotikeittiöstäsi käsin. Verkkokurssien ajankohdat on merkattu keltaisella.

Jäsenetuna tarjoamme Martoille ruokakursseillemme 10 € ja verkkoruokakursseille 5 € edullisemman hinnan ja ennakkoilmoittautumisen, joka alkaa keskiviikkona 15.11. klo 8.00. Kaikille muille ilmoittautuminen aukeaa 1.12. klo 8.00.

Kursseille pääsee ilmoittautumaan meidän tapahtumakalenterin kautta. Marttayhdistykset voivat myös kaapata kokonaisen kurssin omalle marttayhdistykselleen laittamalla viestiä tilaukset.uusimaa@martat.fi.

Tervetuloa kokkailemaan yhdessä, oppimaan uutta, nauttimaan ihanista mauista ja viihtymään! Kursseilla nähdään!