|

|

Järjestä kansainvälinen marttailta Martan matkalaukusta -materiaalien avulla

Tiesitkö, että Marttojen kehitysyhteistyö täyttää tänä vuonna 40 vuotta? Haluaisitko keskustella marttailloissa isoista globaaleista teemoista, kuten ruokaturvasta, ilmastonmuutoksesta tai vammaisten naisten asemasta? Tutustu Martan matkalaukusta -materiaaleihin ja järjestä marttayhdistyksesi kanssa kansainvälinen ilta – joko etänä tai ”lähinä”.

Martan matkalaukusta -hankkeen aikana pidimme vapaaehtoismarttojen kanssa 12 globaalikasvatustyöpajaa Uudenmaan alueella. Työpajat pohjautuivat Marttojen Etiopian kehitysyhteistyöstä saatuihin kokemuksiin ja tarinoihin.

Hankkeen aikana tuotetut maksuttomat globaalikasvatusmateriaalit ovat vapaasti käytettävissä. Voitte hyödyntää niitä joko sellaisenaan tai esimerkiksi näyttää ja herätellä keskustelua lyhyellä Ilmastonmuutos Etiopiassa -videolla, jossa yhteistyökumppanimme kertovat ilmastonmuutoksen vaikutuksista Etiopiassa. Materiaaleja voi käyttää myös etäyhteyksin tapahtuvissa marttakokoontumisissa. Lisäksi voitte pyytää kansainvälisiä marttoja osallistumaan mukaan tapaamiseen ja kertomaan lisää Marttojen kehitysyhteistyöstä.

Tutustu globaalikasvatusmateriaaleihin.

Lue lisää Martan matkalaukusta -hankkeesta.

Lisätietoja kansainvälisistä martoista: kvmartat.uusimaa@martat.fi