Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Vai kaipaatko kenties ideoita helppojen kalaruokien valmistamiseen? Tällä kurssilla jokainen pääsee opettelemaan isojen kalojen fileoimista sekä pikkukalojen käsittelyä. Käytämme kurssilla erilaisia sesongin kaloja, joista valmistamme monipuolisen aterian eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään tiistaina 25.11.2025 klo 17.00–21.00.
- HUOM! Kurssi pidetään uusissa tiloissamme Helsingin Jätkäsaaressa, osoitteessa Välimerenkatu 14C, 02200 Helsinki.
- Kurssin hinta on 90 €, marttajäsenille 80 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa 5.5.2025 klo 8.00.
- Huomaathan, että edullisempi lippu on tarkoitettu vain marttajäsenille. Voit liittyä jäseneksi täältä.
- Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään kolme arkipäivää ennen kurssia.
Muuta huomioitavaa
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
- Mikäli et pääse osallistumaan kurssille ja ilmoitat siitä kurssin vetäjälle viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua, voimme siirtää sinut toiselle kurssille.
- Kun kurssin alkuun on alle kuukausi, voit pyytää toista henkilöä osallistumaan kurssille puolestasi.
- Tarkemmat kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytäthän kaikki tiedot, myös puhelinnumeron ja allergiat/erityisruokavaliot.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.
- Muista palata takaisin myyjän palveluun maksamisen jälkeen, jotta kurssipaikka rekisteröityy.
Ikäraja
13