Liity Marttojen jäseneksi!

Marttojen jäsenenä olet osa vahvaa marttayhteisöä, jossa tehdään ja opitaan yhdessä. Mukaan toimintaan pääset liittymällä jäseneksi marttayhdistykseen. Tutustu myös Martan teehetki -tapahtumiin ympäri Suomea ja verkossa.

Löydä oma tapasi olla martta

Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Mukaan pääset liittymällä jäseneksi paikalliseen marttayhdistykseen, joita on noin 1 000 ympäri Suomea. Yhdistysten toiminnan ja teemojen kohteet vaihtelevat kädentaidoista, ruoasta ja kotipuutarhasta kulttuuriin. Voit valita yhdistyksen, joka toimii sinua kiinnostavien aiheiden ja toiminnan parissa. Muista, että sinun ei tarvitse osata vielä mitään marttataitoja ollaksesi jäsen, vaan mukaan voi tulla oppimaan ja omana itsenäsi.

Näin liityt jäseneksi

Jäsenenä saat

  • marttayhteisön ja uusia ystäviä
  • monipuolista toimintaa omassa marttayhdistyksessäsi (marttailtoja vaihtuvista aiheista, retkiä, vierailuja, myyjäisiä ja tapahtumia)
  • mahdollisuuden vapaaehtoistoimintaan omalla alueellasi tai valtakunnallisesti
  • rakastetun Martat-lehden kotiin kannettuna
  • paljon rahan arvoisia jäsenetuja (kuten alennusta käsityötarvikkeista, matkakohteista, vakuutuksista, lakipalveluista ja monista muista)
  • laadukkaita marttakoulutuksia ilmaiseksi tai edulliseen jäsenhintaan

Tule mukaan marttailemaan!

Tutustu marttailuun Martan teehetki -tapahtumissa tammi-helmikuussa 2024

Oletko harkinnut marttajäseneksi liittymistä, mutta et tiedä, minkä yhdistyksen valitsisit? Nyt on tilaisuutesi! Marttayhdistykset ympäri Suomen järjestävät kaikille avoimia Martan teehetki -tapahtumia, joissa uudet marttailusta kiinnostuneet pääsevät teen ja teeherkkujen äärellä tutustumaan marttailuun ja yhdistyksen toimintaan. 

Katso oman alueesi teehetki-tapahtumat täällä ja tule mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Mitä martat tekevät?

Marttojen jäsenet toimivat paikallisyhdistyksissä ympäri Suomea.