|

|

Martat mukana Vauvan päivän virtuaalitapahtumassa 24.9.

Valtakunnallista Vauvan päivää vietetään vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina. Tänä vuonna Vauvan päivä järjestetään virtuaalisena. Koteihin tuotetaan laulua ja leikkiä, tietoiskuja lapsiperhepalveluista sekä perheitä kiinnostavista teemoista.

Jo viidennen kerran järjestettävän päivän tavoitteena on vahvistaa vauvojen ja vauvaperheiden asemaa ja puhua vauvaystävällisemmän Suomen puolesta. Tämän vuoden teemana on Monimuotoiset perheet.

Virtuaalinen Vauvan päivä järjestetään 24.9.2021 klo 12-16 Musiikkitalon YouTube-kanavalla. Tapahtuma suoratoistaa vauvoille ja vanhemmille leikkejä, asiantuntijoiden puheenvuoroja ja tietoa lapsiperhepalveluista.

Martat verkkotapahtumassa

Martat toimivat lapsiperheiden parissa ja sujuvan arjen puolesta. Marttojen tavoitteena on vahvistaa arjen taitoja ja perheiden hyvinvointia tarjoten ennakoivaa tukea, luotettavaa tietoa sekä rohkaisua vauva-arjen keskelle. Tänä vuonna osallistumme virtuaaliseen Vauvan päivään hauskalla kokoperheen ruokavideolla, jossa pienestä, vihreästä ja hyvänmakuisesta herneestä valmistuu sormiruokailijalle ja koko perheelle ruokaa.

Martat julkaisivat vuoden 2020 lopulla lapsiperheiden ruoka-aineiston, joka kannustaa yhdessä syömiseen. Aineisto sisältää tietoa koko perheen monipuolisesta ruokavaliosta, alle 1-vuotiaan ruokavalion erityispiirteistä sekä paljon helppoja ja herkullisia ruokaohjeita.

Ruokaa koko perheelle – ruokailoa ja uusia makuja -aineistoa pääset selaamaan täältä: Ruokaa koko perheelle | Martat

Vauvan päivän lähetykseen pääset tästä.
Tietoa ja vinkkejä vauvaperhearkeen löytyy Marttojen lapsiperhesivuilta: www.martat.fi/lapsiperheet

Lue lisää Marttojen valtakunnallisesta toiminnasta lapsiperheiden parissa: www.martat.fi/lapsiperheiden-arjen-tukeminen

Lisätietoja: koordinaattori Outi Mehto, outi.mehto@martat.fi, 050 566 4508