| |

Ilon kautta muutokseen

Kiitoksia kuluneesta vuodesta, hyvät martat!

Olen ylpeä siitä, miten me martat olemme ajassa kiinni ja tartumme haasteisiin – teemme muutosta ilon kautta. Esimerkkinä tästä on Marttailuviikko, joka kannusti kohtuuteen Yksi maapallo riittää -teemalla ja sen käytännön toteutuksilla. Toinen vuoden 2021 kohokohta on Marttojen oma mobiilisovellus ja sen nopea käyttöönotto. Sovellus on lähtenyt leviämään hienosti, ja toivottavasti voimme jokainen jakaa sitä edelleen eteenpäin. Sisältö ratkaisee, teknologia ei ole itsetarkoitus. Antakaapa palautetta ja ideoita sovelluksen kehittämiseksi!

Innokkaimmat valmistautuvat jo jouluun. Perinteisten reseptien lisäksi on kiva kokeilla jotakin uutta. Joulupöydässäni päänäyttämöllä on rosolli ja sen kanssa helppo glögisilli: sillit ja sipulit pilkotaan, ladotaan kerroksittain, peitetään glögitiivisteellä ja maun mukaan lisätään glögimaustetta. Voilá!

Sydämessäni on läikähtänyt, kun olemme saaneet toisistamme voimaa tämän vuoden kohtaamisissa. Toisista huolehtiminen on meille luontaista. Perusasiat säilyvät. Muistetaan joulunakin toisiamme, poiketaan apua tai seuraa kaipaavien luo.

Tunnelmallista vuodenvaihdetta, lämmöllä!

Sirpa Pietikäinen
Marttaliiton puheenjohtaja
sirpa.pietikainen@martat.fi