| |

Marttailu nosteessa

Liityin aikoinaan Marttoihin, koska halusin tukea hienon järjestön toimintaa ja päämääriä. Erityisesti kestävä arki ja Ketään ei jätetä -periaate puhuttelevat. Martoissa olemme kaikki samanarvoisia, taustaan katsomatta. Tätä asennetta henki jo vuonna 1935 suunniteltu järjestöasu, ruudullinen marttamekko: kukaan ei pukeutumisellaan korostanut varallisuuttaan tai asemaansa, vaan kaikki olivat tasa-arvoisia.

Aito kohtaaminen ja hyvän arjen avaimet ovat vetovoimamme. Nykyihmistä houkuttaa mukava tekeminen yhdessä muiden kanssa sekä kaverit, jotka jakavat samat arvot. Jokainen, jota marttailu kiinnostaa, voi käydä yhdistyksen tapahtumassa tai marttaillassa tutustumassa toimintaan, ennen kuin liittyy jäseneksi.

Martat ovat aina eläneet ajan hermolla tai jopa aikaansa edellä. Tänäänkin katsomme rohkeasti tulevaan, ja valmisteilla on muun muassa Marttailu 2.1 -suunnitelma. Mietitään yhdessä tuoreita toimintatapoja jäsenten toimintamahdollisuuksien parantamiseksi. Uusia mahdollisuuksia edustaa Martta taskuun -sovelluksemme, joka on avoin kaikille kiinnostuneille. Kerro Sinäkin sovelluksesta ystävillesi ja levitä viestiä marttatoiminnasta, joka on kaikkien ulottuvilla.

Marttajärjestö on hyvän ja yhdenvertaisen arjen edistäjä. Sen kautta tuotamme parempaa elämää kaikille.

Iloa alkaneeseen vuoteen!

Sirpa Pietikäinen
Marttaliiton puheenjohtaja
sirpa.pietikainen@martat.fi