Makumatka maailmalle
Tuulahdus Intiasta
Intialainen ruokapöytä notkuu maukkaita, värikkäitä ja mausteisia liha, -kala- ja kasvisruokia. Opimme valmistamaan perinteistä naanleipää, suussasulavia samosapiiraita ja muita intialaisen keittiön perusruokia.
Ilta Välimerellä
Vihreys, raikkaus, tuoreus, värikkäät kasvikset, oliiviöljy ja yrttien runsaus ovat yhteistä välimerenalueen ruokakulttuurille. Tule valmistamaan sydänystävällisiä, keveitä kasvis- ja kalaruokia, jotka maistuvat varmasti.
Vietnamilainen keittiö
Vietnamilaisessa keittiössä käytetään itämaisia raaka-aineita ja yhdistellään vaikutteita useista eri ruokakulttuurista. Tuoreet raaka-aineet, runsas yrttien käyttö ja maukkaat kastikkeet antavat ruoille valloittavan tuoksun ja maun.
Makumatka Thaimaahan
Riisiä, kanaa, kalaa, kasviksia, korianteria, kookosta ja sitruunaruohoa, niistä syntyy Thairuokaa. Tule herkuttelemaan suolaisen, makean, karvaan, tulisen ja happaman maun harmonialla!
Venäläisen keittiön klassikot
Valmistamme kurssilla perinteisiä maittavia venäläisiä ruokia: blinejä, keittoja, pelmenejä, hapankaalia ym. ja ruokailemme perinteiseen tapaan, aloitamme keitolla ja lopetamme teellä.
Korealainen keittiö
Korealaiset ateriat ovat värikkäitä ja mausteisia. Kastikkeet ja tahnat ovat tärkeässä roolissa keittiössä ja valkosipulia ja inkivääriä käytetään runsaasti.
Ruoissa maistuvat viisi perusmakua: hapan, suolainen, makea, karvas ja tulinen.