Koukussa vain yhteen kalalajiin?

Kokataanko teillä muutakin kuin lohta? Onko särki, siika, kuha ja muut unohtuneet? Tule opettelemaan kotimaisen kalan käsittelyä ja valmistamaan maittavia monipuolisia kalaruokia.

Arkiruoka on järkiruokaa – ruokakurssi

Kurssilla valmistetaan ruokaa kestävien ruokavalintojen periaatteella. Raaka-aineina käytetään kotimaisia elintarvikkeita ja tehdään kasvisvoittoista ruokaa helposti. Periaatteena ruokaohjeissa on: Hyvää ruokaa viidestä raaka-aineesta.

Vartissa valmista

Arki on joskus armoton. Aika on kortilla ja nälkä huutava. Useimmilla meillä on kuitenkin tavoitteena syödä terveellisesti ja täysipainoisesti joka päivä. Kurssilla valmistetaan vartissa valmista hyvää arkiruokaa joilla vatsat täytetään ja mielet rauhoitetaan kiireenkin keskellä. Hyvä muistaa, että mitä vartissa valmistuu ei tarvitse tulla syötyä vartissa.

Parasta perunasta arkeen ja juhlaan

Joko olet kokeillut  perunagnocceja, mäiskypottuja tai peruna-suklaakakkua? Perinteinen peruna on monipuolinen ja edullinen ruoka-aine joka taipuu niin arkeen kuin juhlaankin. Tällä kurssilla valmistetaan erilaisia perunaruokia, lisäkkeitä sekä kahvipöydän leivonnaisia.

 

 

Jaa sivu