Etelä-Hämeen ja Itä-Hämeen Martat yhdistyvät Hämeen Martoiksi

Hämeen Martoissa yhdistyy kahden piirin juureva toiminta, kun etelä ja itä yhdistyvät vuonna 2023 yhdeksi piiriksi.

 

Vuoden 2022 aikana hämäläiset martat päättivät jäsenkokouksissaan Etelä-Hämeen ja Itä-Hämeen Marttojen yhdistymisestä. Hämeen Marttojen piiri toimii jatkossa alueeltaan laajemmassa piirissä reilun 2500 jäsenen voimin, jotka toimivat 82 paikallisessa marttayhdistyksessä. Valtakunnallisessa marttajärjestössä piirejä on muutoksen jälkeen yhteensä 13.

”Päätimme yhdistää voimamme, jotta voimme ketterämmin reagoida kotitalousneuvonnan tarpeisiin muuttuvan maailman nopeissa toimintaympäristön muutoksissa. Uusia tarinoita alueelliselle marttatoiminnalle on luomassa nyt suurempi jäsenjoukko. Yhdessä olemme vielä enemmän!

Tavoitteenamme on luoda yhdessä vahvaa ja merkityksellistä toimintaa ja kokemuksia. Opetamme arjen taitoja ja tarjoamme elämyksiä ja inspiraatioita. Toteutamme toimintaamme vastuullisesti ja autamme asiakkaitamme kestävien valintojen tekemisessä. Emme ole Hämeen hitaita, vaan ketteriä ja yhteistyökykyisiä toimijoita. Siitä on todisteena jo rohkea askel yhteiseen Hämeen Marttojen tarinaan.

Toimipisteet säilyvät nykyisellään Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Itä-Hämeen Marttojen henkilöstö siirtyy nimeään vaihtavan Hämeen Martat ry:n palvelukseen ja piirin toiminta yhteistyökumppanien kanssa eri paikkakunnilla jatkuu entiseen tapaan. Tarjoamme asiantuntevaa kotitalousneuvontaa, kursseja, elämyksiä ja yhdessä tekemisen iloa!”, kertovat Hämeen Marttojen toiminnanjohtaja Arja Pehkonen sekä puheenjohtaja Erja-Liisa Lähde.

Lisätietoja

  • Hämeen Martat ry, toiminnanjohtaja Arja Pehkonen puh. 040 746 6754
  • Hämeen Martat ry, puheenjohtaja Erja-Liisa Lähde puh. 050 339 3689