Takaisin tapahtumalistaukseen

Karjalanpiirakkapaja, Lahti

Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kerromme myös miten pastakonetta voi hyödyntää piirakan pohjien valmistamisessa. Lopuksi saamme uunituoreita maistiaisia munavoin kera ja käärimme reseptit kotiin viemiseksi.

Tietoa kurssista

  •  Kurssi järjestetään KE 4.12. klo 17–20 Marttalassa, Laaksokatu 1 Lahti.
  •  Kurssin hinta on 28 €. Ilmoittaudu 27.11. mennessä.
  • Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, muu henkilökohtainen syy). Voit lähettää tilallesi toisen osallistujan.
  •  Ota kurssille mukaan oma essu jos löytyy ja sisäkengät, tossut tai villasukat. Marttala on kengätön.

Lisätietoja

• kati.koskela@martat.fi

Näin ilmoittaudut kurssille

• Valitse Lisää osallistuja.
• Jos olet marttajäsen, valitse marttajäsen. Jos et ole marttajäsen, valitse ei-marttajäsen.
• Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat. Kurssilla valmistettavat piirakat on laktoosittomia, mutta ei gluteenittomia.
• Paina Maksa.