Tilaa ryhmällesi ruokakurssi!

Oletko koskaan viettänyt mukavaa aikaa kokkaillen perheen, ystävien tai vaikkapa työkavereiden kanssa? Järjestämme tilauskursseja yrityksille ja erilaisille ryhmille. Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Yhteinen ilta kokkailun ja ruokailun parissa on rentouttava ja mukava irtiotto arjesta ja työkiireistä. Tarjoamme sinulle kivan vaihtoehdon kokeilla kokkaamista tykypäivänä, yllätysjuhlissa, synttäreillä, polttareilla, kaveriporukalla tai vaikka suvun kesken. Reseptimme sopivat kaikentasoisille kokkaajille ja niissä on huomioitu ruokasesongit. Siis tilaa kauttamme ruokakurssi ja nauti ammattilaisten osaamisesta!

VOIT VALITA KURSSIN ALLA OLEVISTA TEEMOISTA

Keväinen brunssi 

Brunssi aloitetaan nauttimalla marja-mimosamaljat (alkoholiton) ja kokkaamalla yhdessä mm. italialaista munakasta, amerikkalaisia pannukakkuja, nizzansalaattia, hernebruchetat, vihersmoothiet ja pikapavlovat. Lisäksi pöytään katetaan croissantit, hunajamelonia, kuohuviiniä (alkoholiton) ja kahvia sekä teetä. Kurssilla keskitytään nauttimaan kiireetön brunssi hyvässä seurassa. Kokkailut ovat helppoja ja melko nopeita. Tervetuloa brunssille!

Herkkubrunssi Suomesta

Herkkubrunssi Suomesta -kurssilla valmistamme rennolla tunnelmalla suussa sulavia herkkuja meidän omista ja upeista raaka-aineista.  Brunssi koostuu mm. kauniista rieskoista, uunituoreesta leivästä, pikku sapaksista, raikkaasta smoothiesta ja värikkäistä salaateista makeaa lopetusta unohtamatta.

Karjalanpiirakkakurssi

Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kerromme myös miten pastakonetta voi hyödyntää piirakan pohjien valmistamisessa. Opettelemme kurssilla riisipiirakan, ohrapiirakan ja perunapiirakan teon vaiheet.  Lopuksi nautimme lämpimät ja herkulliset piirakat munavoin kera!

Aasian kierros

Aasian kierros tarkoittaa makujen ilottelua, mausteisuutta, ruoka-aineiden kunnioitusta ja ennen kaikkea herkullisuutta. Indonesia, Nepal, Vietnam, näillä jokaisella on oma keittiönsä, mutta kaikkia yhdistää aasialaisen keittiöön liittyvä makujen harmonia – sopivasti tulisuutta, suolaisuutta, kirpeyttä ja makeutta. Aasialaiseen keittiöön on helpointa tutustua mausteiden kautta: currya, limettiä, soijaa, kookosta, inkivääriä ja chiliä. Tulisuudesta päättää jokainen kokki itse!

Voileipäkakkuja juhlapöytään

Tule valmistamaan herkullisia voileipäkakkuja erilaisin täyttein. Koristelu voi olla rentoa ja raikasta, kakkujen muoto voi olla vaikkapa perhonen ja väliin sujautetaan meheviä täytteitä. Kurssilla valmistuu muutamia voileipäkakkuja ja lopuksi nautimme ne kahvin ja teen kera.

Kurssit sopivat laktoositonta ruokavaliota noudattaville. Muista ruokavalioista keskustelethan kanssamme.

Ota yhteyttä

  • Hämeenlinnan toimipisteessä kotitalouden asiantuntija Jaana Lehrbäck: jaana.lehrback@martat.fi, puh. 044 577 7192
  • Lahden toimipisteessä kotitalouden asiantuntija Kati Koskela: kati.koskela@martat.fi

Lisätietoa kurssista: kurssipaikka, kesto, ryhmän koko ja hinta

  • Kurssipaikkana on Marttojen keittiö Hämeenlinnassa tai Marttalan keittiö Lahdessa.
  • Kurssin kesto ruokailuineen on 3–4 tuntia.
  • Keittiöömme mahtuu Hämeenlinnassa maksimissaan 16 henkilöä ja Lahdessa maksimissan 12 henkilöä.
  • Kurssin hinta ma–to on 490 € + elintarvikkeet ja pe–la 590 € + elintarvikkeet.
  • Lisätiedot Hämeenlinnan toimipiste jaana.lehrback@martat.fi ja Lahden toimipiste kati.koskela@martat.fi