Makuja martan keittiössä! Haluatko viettää hauskan ja mieleenpainuvan hetken työkavereiden, yhteistyökumppaneiden tai ystävien kanssa?

Yhdessä kokkaaminen on työkiireiden keskellä mukava ja mieleen jäävä irtiotto arjesta! Kun vielä kaiken päätteeksi saa vatsansa täyteen ihania makuja, on hyvä mieli taattu pitkäksi aikaa. Kerätkää 10-14 henkilön porukka ja varatkaa 3 tuntia ruuanlaittoon viihtyisässä opetuskeittiössämme. Me varaamme ruoka-aineet ja yhdessä valmistamme makuja valintanne mukaan. Reseptit ja vinkit käärimme mukaanne.

 • Teemakurssin hinta on 45 euroa/hlö ja Karjalanpiirakkakurssin sekä Yhden padan taktiikka -kurssin hinta 40 euro/hlö. Hinta sisältää raaka-aineet, reseptiikan, suunnittelun, valmistelut, opetuksen ja tilat. Minimilaskutus on 10 osallistujaa. Tämän pienemmälle ryhmälle tilauskursseja ei toteuteta.
 • Kurssin varausmaksu on 100 euroa, joka laskutetaan heti varauksen tekemisen jälkeen.
 • Varausmaksu hyvitetään kurssin loppulaskun yhteydessä, mutta sitä ei palauteta mikäli kurssi peruuntuu asiakkaan pyynnöstä.
 • Laskutamme määräaikaan ilmoitetun osallistujamäärän mukaan. Jos kurssille tulee ilmoitettua enemmän osallistujia, laskutamme toteutuneen osallistujamäärän mukaan.
 • Kurssitarjonnan ulkopuolelta tilatuista teemoista veloitamme lisäksi 100 €.
 • Järjestämme kursseja maanantaista perjantaihin, kurssiaika sopimuksen mukaan. Keittiöissä voi työskennellä kerrallaan 10 –14 kurssilaista.
 • Valoisat opetustilat sijaitsevat Laaksokadulla Lahden keskustassa.
 • Ruokakurssi kestää noin kolme tuntia, jona aikana valmistetaan teeman mukainen ateriakokonaisuus, syödään yhdessä ja siistitään keittiö.
 • Ruokaohjeet saa mukaan kotiin vietäväksi.
 • Ryhmä voi tuoda omat teeman mukaiset ruokajuomat. Ruokajuomana muutoin on vesi.
 • Varaathan mukaasi sisäjalkineet tai tossut keittiötyöskentelyä varten.
 • Kurssin ohjaajana toimii ruoka-ja ravitsemisalan ammattilainen.

Valitse valmiista teemoistamme:

Herkkubrunssi Suomesta

Herkkubrunssi Suomesta -kurssilla valmistamme rennolla tunnelmalla suussa sulavia herkkuja meidän omista ja upeista raaka-aineista.  Brunssi koostuu mm. suolaisesta piirakasta, uunituoreesta leivästä, pikku sapaksista, raikkaasta smoothiesta ja värikkäistä salaateista makeaa lopetusta unohtamatta.

Moderni ja raikas kasviskeittiö

Uusia ideoita maistuviin kasvisruokiin! Kurssilla kokataan kasviksista makua, väriä ja monipuolisuutta lautaselle. Valmistamme herkullisen kasvisruoka-aterian, joka huipentuu raikkaaseen jälkiruokaan. Tule mukaan hakemaan innostusta ja ideoita!

Yhden padan taktiikka

Kaipaatko arkiruoan valmistukseen uusia ideoita ja helpotusta? Yhden padan taktiikka -ruokakurssilla valmistetaan herkullisia, helppoja ja monipuolisia kasvisvoittoisia ruokia erilaisista ruoka-aineista. Tule oppimaan uutta ja valmistamaan arkiruokaa – pienellä twistillä!

Karjalanpiirakkakurssi

Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kerromme myös miten pastakonetta voi hyödyntää piirakan pohjien valmistamisessa. Opettelemme kurssilla riisipiirakan, ohrapiirakan ja perunapiirakan teon vaiheet.  Lopuksi nautimme lämpimät ja herkulliset piirakat munavoin kera!

Voileipäkakkuja juhlapöytään

Tule valmistamaan herkullisia voileipäkakkuja erilaisin täyttein. Koristelu voi olla rentoa ja raikasta, kakkujen muoto vaikkapa perhonen ja täytteeksi sujautetaan salsaa ja tzatsikia. Kurssilla valmistuu kolme erilaista voileipäkakkua ja lopuksi nautimme kakut kahvin/teen kera.

Kurssitiedustelut:
kotitalousasiantuntija Kati Koskela
kati.koskela@martat.fi
p.050 501 9716