Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Päivämäärä
02.02.
Aika
17:30 - 18:30
Tapahtuman aihe
Järjestötoiminta ja marttailu, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä
Martat
Paikka

Martta-akatemia tutuksi -etäketjukoulutus

Onko Martta-akatemia vielä ihan vieras tai tuntuuko käyttö hankalalle?

Koulutuksessa opetellaan yhdessä Martta-akatemia -oppimisalustan käyttöä. Koulutuksen jälkeen osaat liittyä mukaan mielenkiintoisiin koulutuksiin ja webinaareihin sekä opastaa myös muita mukaan. Koulutus toteutetaan aluksi Teams-alustalla, jossa tutustutaan Martta-akatemian perustoimintoihin. Loppuosa koulutuksesta pidetään Martta-akatemiassa. Tarvittaessa voit osallistua myös Teams tutuksi -koulutukseen torstaina 20.1. Katso lisätiedot Teams tutuksi -koulutuksesta tapahtumakalenterista.

Valitkaa jokaisesta yhdistyksestä koulutukseen osallistuja/osallistujat, jotka jatkossa opastavat yhdistyksessä jäseniä Martta-akatemian käytössä. Osallistuja voi olla myös henkilö, joka ei ole martta. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viim. 25.1.

Ennen koulutusta jokainen osallistuja käy luomassa henkilökohtaiset tunnukset Martta-akatemiaan. Tunnusten luomiseen saat sähköpostiisi Teams-linkin yhteydessä kuvalliset ohjeet tiistaina 25.1. Jos tunnusten luomisessa ilmenee ongelmia, niin tukea on saatavilla puhelimitse keskiviikkona 26.1. klo 9-14.

Lisätietoja: jenny.helen@martat.fi / 050-3213 549