Martat lapsiperheiden asialla

Marttojen lapsiperhetoiminnalla tuetaan pikkulapsiperheiden arkea järjestämällä eri puolilla Suomea kotitalouskursseja ja -luentoja vanhemmille ja antamalla henkilökohtaista neuvontaa perheiden kotona. Neuvontaa antavat marttapiirien koulutetut kotitalousasiantuntijat.

Lapsiperheiden arjen tukeminen -toiminnan tavoitteena on tukea pikkulapsiperheiden arkea ja vahvistaa hyvinvointia kotitalousneuvonnalla.

 


Seuraa meitä Twitterissä klikkaamalla tästä.

Pikkulapsiperheille

Koko perheen arjen hallinnan kursseja toteutetaan kursseina ja kurssisarjoina. Kursseilla opetellaan yhdessä tekemään ruokaa niin vauvalle kuin koko perheellekin. Samalla keskustellaan hyvistä ruokavalinnoista ja itse tekemisen eduista, perheen arkirytmistä, siivouksesta, pyykkihuollosta ja raha-asioista.

Luennot tarjoavat vanhemmille tietoa ja käytännön vinkkejä arjen hallintaan. Aiheena voi olla esimerkiksi ruoka, ravitsemus, kodinhoito, arjen rutiinit ja viisaat valinnat.

Kotikäynneillä pikkulapsiperheet saavat kodin askareisiin yksilöllistä käytännön neuvontaa toiveiden ja tarpeidensa mukaan.

Kysy kursseista, luennoista ja kotikäynneistä lähimmästä marttapiiristä.
Lisätietoa toiminnan tuloksista ja vaikutuksista löydät täältä.

Katso lyhyt video siitä, miten Martat tukevat lapsiperheiden arkea:

Työtämme tukee STM Veikkauksen tuotoilla

Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva itsenäinen valtionapuviranomainen, joka hallinnoi Veikkaus Oy:n pelituotoista sosiaali- ja terveysjärjestöjen yleishyödyllisiin, terveyttä ja hyvinvointia edistäviin hankkeisiin ja toimintoihin kohdistuvia avustuksia.

Vinkkejä ja tietoa lapsiperheen arkeen

Katso nettiluentojamme! Väestöliiton kanssa yhteistyössä tuotetut Perheaikaa.fi -luennot vauvanruokailusta, siivouksesta ja pyykinpesusta löydät klikkamalla alla olevia linkkejä:

Pääset Marttojen Lapsiperheen ruoka -sivustolle klikkaamalla tästä.

Kurkkaa myös Emma & Elias -verkoston Hillokellariin, jossa paljon hyödyllistä tietoa, materiaaleja, pelejä ja raportteja niin ammattilaisten, järjestöjen ja perheiden käyttöön.

 

Lapsiperheiden arjen tukeminen -toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) Veikkauksen tuotoilla.

Jaa sivu