Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Päivämäärä
24.02.
Aika
17:30 - 18:30
Tapahtuman tyyppi
Kurssi tai Koulutus
Tapahtuman aihe
asuminen, kodin kemikaalit, kodin turvallisuus, luonnon monimuotoisuus, siivous, tahranpoisto, vastuullinen tekstiilien kuluttaminen, vedenkulutus, ympäristö- ja vastuullisuusmerkinnät
Toteutustapa
Verkossa
Kohderyhmä
Avoin kaikille
Paikka
Suomi

Puhdas koti ekologisesti, Teams

Siivoamisellakin on vaikutusta ympäristöömme. Puhdas koti ekologisesti -verkkokurssilla saat neuvoja, miten siivoat ja puhdistat kotisi kohteet ekologisesti. Kestävillä arjen puhdistusvalinnoilla voit vähentää huomattavasti ympäristön kemikaalikuormaan. Kurssilta saat myös vinkkejä ja ohjeita itse tehtyjen puhdistusaineiden tekoon.

Kestävästi Kaakossa -hankkeen maksuttomien verkkokurssien tavoitteena on kestävään kehityksen näkökulmien parempi huomioiminen arjessa. Miten sinä voit arkisilla valinnoilla vaikuttaa siihen, että yksi maapallo riittää meille kaikille? Kurssit ovat tarkoitettu kaikille Kymenlaakson ja Iitin asukkaille.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 22.2.2021 alla olevasta Lisää osallistuja -linkistä. Saat kurssin Teams-kutsulinkin sähköpostiisi ennen kurssia. Älä paina sähköpostikutsun Hyväksy -nappia, ellei käytössäsi ole Microsoft Outlook kalenteri. Muuten sähköpostikutsu häviää saapuneista viesteistä.

Voit osallistua kiinnostuksen mukaan myös muille hankkeen kursseille:

Kestävän arjen askeleita ja vinkit ruokahävikin vähentämiseen
to 27.1.2022 klo 17.30–18.30
Vähemmän jätettä, enemmän kierrätystä
to 3.2.2022 klo 17.30–18.30
Välitä vaatteistasi – harkitse, korjaa, kierrätä
to 10.2.2022 klo 17.30–18.30

Kestävästi Kaakossa -hanke on Kymenlaakson Marttojen ja Etelä-Karjalan Marttojen yhteinen Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen maaseuturahaston rahoittama kehittämishanke.