Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Päivämäärä
03.02.
Aika
17:30 - 18:30
Tapahtuman tyyppi
Kurssi tai Koulutus
Tapahtuman aihe
asuminen, kierrätys, kiertotalous, kompostointi, lajittelu, luonnon monimuotoisuus, muovi, pakkaukset, ympäristö- ja vastuullisuusmerkinnät
Toteutustapa
Verkossa
Kohderyhmä
Avoin kaikille
Paikka
Suomi

Vähemmän jätettä, enemmän kierrätystä, Teams

Kierrätys ja jätteiden vähentäminen -verkkokurssilla saat vinkkejä, miten voit arjen valinnoillasi vaikuttaa syntyvän jätteen määrään sekä tietoa, mitä jätteillesi tapahtuu lajittelun jälkeen. Tiedätkö miten voit yhdistää sekä oman että luonnon hyvinvoinnin edistämisen? Saat kurssilta myös ohjeet mehiläisvahakääreen tekemiseen ja käyttöön.

Kestävästi Kaakossa -hankkeen maksuttomien verkkokurssien tavoitteena on kestävään kehityksen näkökulmien parempi huomioiminen arjessa. Miten sinä voit arkisilla valinnoilla vaikuttaa siihen, että yksi maapallo riittää meille kaikille? Kurssit ovat tarkoitettu kaikille Kymenlaakson ja Iitin asukkaille.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 2.2.2021 alla olevasta Lisää osallistuja -linkistä. Saat kurssin Teams-kutsulinkin sähköpostiisi ennen kurssia. Älä paina sähköpostikutsun Hyväksy -nappia, ellei käytössäsi ole Microsoft Outlook kalenteri. Muuten sähköpostikutsu häviää saapuneista viesteistä.

Voit osallistua kiinnostuksen mukaan myös muille hankkeen kursseille:

Kestävän arjen askeleita ja vinkit ruokahävikin vähentämiseen
to 27.1.2022 klo 17.30–18.30
Välitä vatteistasi – harkitse, korjaa, kierrätä
to 10.2.2022 klo 17.30–18.30
Puhdas koti ekologisesti

to 17.2.2022 klo 17.30–18.30

Kestävästi Kaakossa -hanke on Kymenlaakson Marttojen ja Etelä-Karjalan Marttojen yhteinen Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen maaseuturahaston rahoittama kehittämishanke.