Takaisin tapahtumalistaukseen

14.2. Blinit ja vohvelit – ruokakurssi / Turku

Sanonta ”hyvä kestää aikaa” sopii erinomaisesti sekä blineille että vohveleille.
Molemmat herkut ovat todellakin kestäneet aikaa ja niiden maistuva menneisyys ulottuu kauas.

Blinit ovat olleet alunperin seremoniallinen ruoka, jota syötiin jo esikristillisinä aikoina Kiovassa.
Sen sijaan vohveleiden ruudut ulottuvat keskiajan Saksaan ja Alankomaihin.

Tänään näitä kuohkeita ”leivonnaisia” tehdään Marttakeittiössä blinipannuilla ja vohveliraudoilla.
Tarjotaan lämpiminä ja nautitaan suussa sulavista mauista.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 14.2. klo 17-20
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Yliopistonkatu 33 G, 3. krs.
  • Sisältö: Opetus, oppimateriaalit, ruoan valmistaminen ohjatusti ja illan päätteeksi ruokailu.
  • Lisätiedot: emmi.lukkarila@martat.fi / 050 4099 048

Ilmoittautuminen

  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 7.2.