Takaisin tapahtumalistaukseen

18.11. Olut ruoanlaitossa -ruokakurssi / Pori / Päivätoteutus

Salute! Nyt kokataan ja lorautetaan ruokaan olutta.
Kurssilla opitaan, minkälaista olutta kannattaa käyttää liharuoissa, entä kasviskeittiössä?
Onko tumma vai vaalea olut leipurin ystävä?

Yllätä makunystyräsi ja tule kokkaamaan jotakin hieman erilaista. Viini ruoanlaitossa on
kaikille tuttu juttu, nyt on oluen vuoro.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään torstaina 18.11. klo 11-14
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö Porissa, Valtakatu 7 C.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu.

Ilmoittautuminen

  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.11.

Lisätiedot

  • sari.ruohomäki@martat.fi / 040 011 4730