Takaisin tapahtumalistaukseen

22.4. Erityisruokavaliot juhlissa / Pori

Erityisruokavaliossa vältetään tiettyjä ruoka-aineita. Ruokavalion syynä on yleensä jokin ruoka-aineallergia, laktoosi-intoleranssi tai keliakia.

Erityisruokavalioissa vältetään syömästä yhtä tai useampaa ruoka-ainetta. Syynä on joko sairauden hoito tai tarkoituksena on tukea ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä. Tiettyjen ruoka-aineiden välttämisen vaihtoehtoja on monen monta. On esimerkiksi laktoosi-intoleranssia, diabetesta, keliakiaa ja yliherkkyyttä maitoproteiinille, pähkinöille kananmunalle jne. Erityisruokavaliossa on tärkeää huolehtia kaikkien ravintoaineiden saannista.

Erityisruokavaliota noudattavat juhlavieraat ovat kenties tottuneet kuljettamaan mukanaan omia eväitä. Entä jos näin ei olisi, vaan juhlissa tarjottaisiin heillekin sopivaa purtavaa? Tällä kurssilla opetellaan valmistamaan erilaisia suolaisia ja makeita tarjottavia erityisruokavalioita noudattaville.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään maanantaina 22.4. klo 17-20.
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori
  • Hinta: Peruslippu 42 €, marttajäsenen lippu 35 €.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
  • Lisätiedot: sari.raininko@martat.fi / 044 774 0428

Ilmoittautuminen

  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.4.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietojesi luovutuksen Opintokeskus Siviksen osallistujarekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä: Osallistujarekisterin_tietosuojaseloste.pdf (ok-sivis.fi)