Martta-akatemia

Aloita opinnot Martta-akatemiassa. Lisää tietojasi ja kehitä taitojasi ruoan, puutarhan tai vaikkapa käsitöiden alueella. Opi järjestöosaajaksi. Lähde oppimaan uutta digitalisuudesta ja jopa tekoälystä. Marttaopinnot tarjoavat kaikille mahdollisuuden jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Opiskelu innostaa, kannustaa ja antaa uskoa omiin kykyihin. Tule mukaan!

Tulossa uutta!

Hienoa, että löysit sivullemme. Pysy ajan tasalla – tilaa Martta-akatemian uutiskirje, jossa kerromme lisää tulevista opintomahdollisuuksista!

Uusimmat uutiset sähköpostiisi!

Tilaa Martta-akatemian uutiskirje ja tule mukaan yhteisöömme.

Marttakoulu

Hyvä arki kuuluu kaikille – sinulle ja minulle. Monenlaiset arjen taidot ja tiedot tuovat turvallisuutta viikon askareisiin ja luovat yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Uutta oppimalla innostut ja teet arjesta rikkaampaa. Opi uutta Martta-akatemiassa: arjen taitoja, yhteistyö- ja tulevaisuustaitoja.

Ruoka

Ravitsemus

Luonnontuotteet

Puutarha

Käsityöt

Kodinhoito

Kodin talous ja kuluttaja-asiat

Ympäristö

Kansainvälinen toiminta

Järjestö- ja yhdistystoiminta

Ohjaaminen

Vaikuttaminen

Vapaaehtoistoiminta

Yhteistyö ja verkostoituminen

Digitaidot

Oppimistaidot

Viestintätaidot

Osaamo

Oppiminen on keskeinen osa marttatoimintaa. Kuinka yhdistystoiminta saadaan pyörimään? Miten yhdistyssivut päivitetään? Millainen on hyvä puheenjohtaja? Näihin ja moniin yhdistystoiminnan mahdollisuuksiin pääset tutustumaan, kun lähdet vahvistamaan järjestöosaajan taitojasi. Voit myös kehittyä todelliseksi sieniosaajaksi ja ohjata muita! Osaamossa voit suorittaa viiden (5) tai kymmenen (10) osaamispisteen laajuisia opintokokonaisuuksia.

Harrastajakoulutus 5 osp

Osaajakoulutus 10 osp

Jos olet martta, voit suorittaa erilaisia opintokokonaisuuksia

Jaa sivu