Martta-akatemia

Aloita opinnot Martta-akatemiassa. Lisää tietojasi ja kehitä taitojasi ruoan, puutarhan tai vaikkapa käsitöiden alueella. Opi järjestöosaajaksi. Lähde oppimaan uutta digitalisuudesta ja jopa tekoälystä. Marttaopinnot tarjoavat kaikille mahdollisuuden jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Opiskelu innostaa, kannustaa ja antaa uskoa omiin kykyihin. Tule mukaan!

Tulossa uutta!

Martta-akatemia avautuu vuoden 2019 lopulla. Hienoa, että löysit sivullemme. Pysy ajan tasalla – tilaa Martta-akatemian uutiskirje, jossa kerromme lisää tulevista opintomahdollisuuksista!

Uusimmat uutiset sähköpostiisi!

Tilaa Martta-akatemian uutiskirje ja tule mukaan yhteisöömme.

Luo arjen taidoilla turvallisuutta ja hyvää arkea

Hyvä arki kuuluu kaikille – sinulle ja minulle. Monenlaiset arjen taidot ja tiedot tuovat turvallisuutta viikon askareisiin ja luovat yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Uutta oppimalla innostut ja teet arjesta rikkaampaa. Opi uutta Martta-akatemiassa.

Ruoka ja ravitsemus

Sienet

Kotipuutarha

Luonnonyrtit

Kodinhoito

Käsityöt

Kehity järjestöosaajaksi

Oppiminen on keskeinen osa marttatoimintaa. Kuinka yhdistystoiminta saadaan pyörimään? Miten yhdistyssivut päivitetään? Millainen on hyvä puheenjohtaja? Näihin ja moniin yhdistystoiminnan mahdollisuuksiin pääset tutustumaan, kun lähdet vahvistamaan järjestöosaajan taitojasi.

Yhdistoiminnan aakkoset

Vapaaehtoistoimija

Mediamartta

Vahvista arjen digitaitoja

Verkkoviestinnän ABC

Sosiaalisen median ABC

Tekoäly tutuksi

Jos olet martta, voit suorittaa erilaisia opintokokonaisuuksia

Jaa sivu