Martan iltapala

Martan iltapala on vuonna 2023 käynnistetty uusi konsepti, jossa kokoonnutaan etänä marttayhdistysten ajankohtaisten ja hyödyllisten teemojen ympärille. Iltapalat voivat olla lyhyitä tietoiskuja, vertaistuellisia keskustelutuokioita tai parhaiden vinkkien jakamista toisille. Iltapalat nauhoitetaan ja tallenteet löytyvät Martta-Akatemiasta hakusanalla Martan iltapala.

Lokakuu on puurokuu 3.10.

Lokakuussa marttayhdistyksissä keitetään puuroja Marttojen kehitysyhteistyöhankkeiden hyväksi. 3.10. klo 17-18.30 järjestettävällä iltapalalla Marttaliiton kansainvälisen toiminnan kehittämispäällikkö Terhi Lindqvist kertoo kehitysyhteistyökohteistamme ja antaa parhaat vinkit varainkeruuseen. Mitäpä jos järjestäisittekin samaan aikaan marttaillan ja kuuntelisitte yhdessä Terhin esitystä samalla, kun nautitte itse keittämäänne puuroa. Lopuksi voitte kerätä osallistujilta lahjoituksen Marttojen kehitysyhteistyölle.

Ilmoittaudu tästä!

Marttamatka Sambiaan -info 17.10.

Tule kuulemaan kevään 2024 marttamatkasta 17.10. klo 17-18!

Ilmoittaudu täällä!

Opiskelijat mukaan marttoihin 25.10.

Lokakuussa keskustellaan opiskelijoiden marttatoiminnasta ja Helsingin Yliopiston Hyvien Marttojen puheenjohtaja Ella kertoo, mikä opiskelijamarttailussa on parasta ja miten opiskelijoita voi saada innostettua mukaan marttatoimintaan. Ilmoittaudu mukaan tästä!