Martta-akatemia

Martta-akatemia on Marttajärjestön oma verkko-oppimisympäristö. Verkko-opintojen, webinaarien ja kurssiemme kautta voit kehittää taitojasi eri aihealueissa. Martta-akatemiasta löydät myös käytännöllistä tietoa yhdistystoiminnan tueksi.

Oletko uusi käyttäjä?

Martta-akatemiaan voit tutustua vierailijana myös ilman käyttäjätunnusta. Vierailijana pääset esimerkiksi avoimille kursseillemme. Jos kuitenkin haluat suorittaa kurssit kokonaisuudessaan ja haluat niistä suoritusmerkinnän, kannattaa rekisteröityä Martta-akatemian käyttäjäksi. Käyttäjätunnusten luominen on helppoa. Tarvitset tunnusta varten vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Marttaopinnot

Marttaopinnot ovat marttajäsenille tarkoitettuja maksullisia, ohjattuja verkko-opintoja ja kursseja. Opinnot suoritetaan Martta-akatemian oppimisalustalla. Opinnot toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Tutustu vuoden 2024 opintotarjontaan täällä!

Martta-akatemian avoimet verkkokurssit

Martta-akatemian avoimia kursseja voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja voit suorittaa joko osia kursseista tai kokonaisia kursseja, jolloin voit saada niistä osaamismerkkejä. Kurssisisältöjä päivitetään jatkuvasti.

Martan iltapala

Martan iltapala on marttojen oma kokoontuminen verkossa. Iltapalat ovat aiheesta riippuen lyhyitä infoja, keskustelua tai tiedon jakamista ajankohtaisista teemoista. Martan iltapalan tallenteet löydät Martta-akatemiasta Yhdistystoimija-osiosta. Lue lisää tulevista aiheista ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Marttaliiton avoimet verkkoluennot

Muistathan myös Marttaliiton järjestämät suositut avoimet verkkoluennot! Tarjolla on kiinnostavia aiheita ja vierailevia luennoitsijoita. Useimmat luennot tallennetaan myöhemmin katsottavaksi Martta-akatemiaan.

Tutustu tuleviin luentoihin ja ilmoittaudu täällä.

Kirjaudu Martta-akatemiaan ja selaile luentotallenteita.