Martta-akatemia

Martta-akatemia on Marttajärjestön oma verkko-oppimisympäristö. Verkko-opintojen, webinaarien ja kurssiemme kautta voit kehittää taitojasi eri aihealueissa. Martta-akatemiasta löydät myös käytännöllistä tietoa yhdistystoiminnan tueksi.

Oletko uusi käyttäjä?

Martta-akatemiaan voit tutustua vierailijana myös ilman käyttäjätunnusta. Vierailijana pääset esimerkiksi avoimille kursseillemme. Jos kuitenkin haluat suorittaa kurssit kokonaisuudessaan ja haluat niistä suoritusmerkinnän, kannattaa rekisteröityä Martta-akatemian käyttäjäksi. Käyttäjätunnusten luominen on helppoa. Tarvitset tunnusta varten vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Marttaopinnot

Marttaopinnot ovat marttajäsenille tarkoitettuja maksullisia, ohjattuja verkko-opintoja ja kursseja. Opinnot suoritetaan Martta-akatemian oppimisalustalla. Opinnot toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Tutustu vuoden 2024 opintotarjontaan täällä!

Martta-akatemian verkkokurssit

Martta-akatemian avoimia kursseja voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja voit suorittaa joko osia kursseista tai kokonaisia kursseja, jolloin voit saada niistä osaamismerkkejä. Kurssisisältöjä päivitetään jatkuvasti.

Liveverkkokurssit

Liveverkkokurssit ovat kaikille avoimia maksullisia verkkoruokakursseja ja puutarhakursseja. Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon, jonka jälkeen kurssin ohjaaja lähettää lisäohjeita osallistumiseen. Vuorovaikutteiset kurssit järjestetään etäyhteyksin. Kurssien tallenteet ja materiaalit viedään Martta-akatemiaan, jossa ne ovat osallistujan käytössä kahden viikon ajan. Liveverkkokursseja järjestävät alueelliset marttapiirit ja kurssien ohjaajat ovat oman alansa asiantuntijoita. lisätietoja ja kurssitarjonnan löydät täältä.

Martan iltapala

Martan iltapala on marttojen oma kokoontuminen verkossa. Iltapalat ovat aiheesta riippuen lyhyitä infoja, keskustelua tai tiedon jakamista ajankohtaisista teemoista. Martan iltapalan tallenteet löydät Martta-akatemiasta Yhdistystoimija-osiosta. Lue lisää tulevista aiheista ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Ympäristömarttojen ilmastolukupiiri

Kaikille avoin, ilmasto- ja ympäristöaiheiseen kirjallisuuteen keskittyvä ilmastolukupiiri kokoontuu noin kerran kuussa vuonna 2024. Tapaamiset tapahtuvat etäyhteyksin. Lisätietoja ryhmän kokoontumisista löydät Martta-akatemiasta.

Marttaliiton avoimet verkkoluennot

Martta-akatemiassa voit selailla luentotallenteita eri aihepiireistä.

Kirjaudu Martta-akatemiaan ja selaile luentotallenteita.