|

|

Emilia Särkiniemi Marttaliiton hallitukseen

Paljon onnea Emilia! Tamperelainen Emilia Särkiniemi on valittu viime viikonloppuna järjestetyssä Marttaliiton vuosikokouksessa liiton hallitukseen. Emilia on Pirkanmaan Marttojen hallituksen jäsen ja aktiivisesti mukana omassa toimintaryhmässään Vauhtimartoissa. Valintaansa Emilia kommentoi näin:

Marttailussa yksi parhaista asioista on se, että erilaiset ja eri ikäiset martat tekevät asioita yhdessä. Tämän on hyvä näkyä myös Marttaliiton hallituksessa, joten toivoin pääseväni toimimaan etenkin nuorempien marttojen äänenä. Haluan kannustaa nuoria aikuisia liittymään marttoihin ja tarttumaan vastuutehtäviin yhdistyksissä ja piireissä. En tietenkään ajattele asioita vain nuorten kannalta, vaan nimenomaan yhdessä tekeminen sekä yhdistysten tai piirien rajat ylittävä yhteistyö on mielestäni hieno juttu. Toivottavasti voin edistää myös tätä.

 Olen ammatiltani viestinnän asiantuntija ja työskentelen strategisessa markkinointitoimistossa. Teen päivittäin töitä monien sellaisten asioiden parissa, jotka ovat liitossa ajankohtaisia juuri nyt, ja voin tarjota osaamistani liiton käyttöön. Ajankohtaisilla asioilla tarkoitan mm. viestinnän tärkeyden korostumista, viestinnän kohderyhmäajatettelua, markkinointia, strategiatyötä ja brändiuudistusta. Eräs tärkeä asia on viestinnän saavutettavuus eli kaikkien marttojen yhdenvertaisuus siltä kannalta.”

Iloa ja intoa uuteen järjestöpestiin!