|

|

Tule mukaan puutarhakerhoon!

SIEMENESTÄ SATOON –Lasten puutarhakerho piparmintussa 7.6-30.6.2022

Lasten puutarhakerhon toiminta pyörähtää käyntiin tiistaina 7.6.2022 klo 9. Kerhoa on tiistaista perjantaihin arkipäivisin ja kerhopäivinä kokoonnumme klo 9-12. Lasten puutarhakerhossa tehdään käytännön viljelytöitä ja välillä pelataan, leikitään sekä opetellaan ympäristöön liittyviä asioita. Puutarhalla ei ole kunnallistekniikkaa eikä sähköjä eikä sisätiloja. Kaikki toiminta perustuu yhdessä tekemiseen, ulkoiluun, liikkumiseen ja mukavaan yhdessäoloon. Kerho toimii siis säällä kuin säällä. Pidetään huoli säänmukaisista varusteista.

Lapset voivat palata kerhoon lomien jälkeen, kun pidämme sadonkorjuu iltapäiviä. Elokuussa ja syyskuussa pidämme sadonkorjuu iltapäiviä, jolloin keräämme satoa ja jaamme sen sadonkorjuussa mukana olevien kanssa. Päivät ilmoitetaan elokuun alussa kaikille sähköpostilla.

Kerhon hinta 200e/ lapsi kerhon ajalta sisältäen kerhon ohjelman ja opetuksen, sadonkorjuun ja tapaturmavakuutuksen kerhon aikana. Kerho on tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille. Lapset tuovat kerhoon omat eväät. Kerhoon otetaan 16 lasta

Ilmoittautuminen on sitova. Kerhomaksut peritään mikäli kerhopaikka perutaan 23.5 tai sen jälkeen (2 viikkoa ennen kerhon alkua), jos tilalle ei saada uutta lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Marjut Kortteisto

marjut.kortteisto@martat.fi.

puh. 0503718913