Pirkanmaan Martat järjestää monipuolisesti puutarhakursseja, -luentoja ja pihaneuvontaa. Tilaa kurssi esimerkiksi yhdistysillan ohjelmaksi tai vaikkapa polttariyllätykseksi!

PIHANEUVONTAKÄYNNIT

Neuvojamme tulee tutustumaan kohteeseen ja antaa asiakkaalle yksilölliset ja selkeät ohjeet pihan parhaaksi. Niiden perusteella asiakkaan on helppoa tehdä tarvittavat muistiinpanot ja luonnokset itse.  Ohjeet voivat sisältää esimerkiksi neuvoja puiden ja pensaiden leikkauksesta, kasvien valinnasta ja hoidosta, kasvinsuojelusta ja rikkaruohojen torjunnasta sekä ideoita pihan ongelmakohtiin.

HUOM! Emme piirrä pihasuunnitelmia.

Marttojen jäsenille 45 €/ h + kilometrikorvaus
Muille 50 €/ h + kilometrikorvaus
Lisäksi veloitetaan matkaan kulunut aika.

Lisätiedot Pirkanmaan Martat ry
pirkanmaan@martat.fi

PUUTARHALUENNOT

Järjestämme tilauksesta ajankohtaisia puutarhaluentoja. Luennot voidaan pitää piirin toimitiloissa (os.Tampellan esplanadi 7) tai erikseen sovittavassa paikassa.

 

MAKSUTTOMAT KOMPOSTOINTIKURSSIT

Pirkanmaan Jätehuolto Oy tarjoaa toimialueellaan maksuttomia kompostointikursseja.

Miten rakennetaan toimiva komposti? Miten kompostia hoidetaan? Mikä sopii kompostin seosaineeksi? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen kompostointiluennolta tai -kurssilta. Kurssi on maksuton.

Kurssi voidaan toteuttaa joko luentona tai käytännön kurssina, jossa rakennetaan komposti valittuun kohteeseen. Kerää n. 10 hengen porukka ja ota yhteyttä! Lisätiedot pirkanmaan@martat.fi