Ässäkokkikurssi, Joensuu

        Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Valtakunnallisilla kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille. Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa,

Ässäkokkikurssi, Joensuu

        Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Valtakunnallisilla kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille. Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa,

Ässäkokkikurssi, Nurmes

        Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Jukolan osuuskauppa järjestää Ässäkokki-kurssin yhteistyössä Pohjois-Karjalan Marttojen kanssa. Kurssi on maksuton osallistujille. Ilmoittaudu mukaan alempana tällä sivulla olevasta: Lisää osallistuja-kohdasta. Ässäkokkikurssit

Ässäkokkikurssi, Lieksa

        Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Valtakunnallisilla kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille. Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa,

Miesliesi-kurssi

Haluatko olla oman keittiösi mestarikokki? Marttojen Miesliesi-kursseilla tehdään hyvää ruokaa mukavassa porukassa. Kokin taidot kehittyvät, kun kurssilla valmistetaan ja maistellaan terveellisiä herkkuja. Kurssilta saa mukaan ruokaohjeet ja paljon käytännön vinkkejä. Niiden avulla on helppo jatkaa kokkailua kotona ja ladata lautasille väriä ja makua. Kurssi on tarkoitettu 8–12 vuotiaille pojille ja heidän isilleen tai miespuoleisille läheisilleen.

Ässäkokkikurssi, Kontiolahti

        Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Valtakunnallisilla kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille. Ässäkokkikurssit on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa arkiruokaa,

Kas kas kasviksia-ruokakurssi Marttakeskuksella

Kun joku perheestä ehdottaa kasvisruokaan siirtymistä, ei kannata tuskastua. Kas kas kasviksia -ruokakurssilla saat täsmävinkkejä ja monipuolisia ruokaohjeita arjen ruokamenun suunnitteluun ja ruokien valmistukseen. Ruokakurssilla opit, kuinka aloitat kasvispainotteiseen ruokavalioon siirtymisen. Kurssin jälkeen tiedät myös, kuinka korvaat lihan kokonaan kasviksilla – turvallisesti ja monipuolisesti syöden. Kas kas kasviksia -kurssilla saat vinkkejä tuttujen ruokien muunteluun kasvisruoaksi

Nyt leivotaan! -kurssi: täytekakut

14.5. klo 17-20 Nyt leivotaan! -kurssi: täytekakut Leivontakurssit tarjoavat inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä leipomiseen. Kevään kolmannen leivontakurssin teemana on täytekakut. Kurssilla tehdään tavallinen, vegaaninen sekä gluteeniton täytekakku. Ne täytetään raikkailla, täyteläisillä ja osin vegaanisilla täytteillä sekä kuorrutetaan ja koristellaan. Hinta martoille 20 €, muille 25 €. Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse osallistumaan

Nyt leivotaan! -kurssi: leivonnaiset

Nyt leivotaan! -kurssi: leivonnaiset 9.4. klo 17–20 Leivontakurssit tarjoavat inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä leipomiseen. Kevään toisen leivontakurssin teemana ovat suolaiset ja makeat leivonnaiset. Suolaiset piirakat maistuvat vaikkapa punajuurelle, karitsalle tai muikuille. Makeana kokeillaan mm. macaronien valmistusta. Saat myös vinkkejä gluteenittomaan ja vegaaniseen leivontaan. Hinta martoille 20 €, muille 25 €. Kurssien peruutusehdot: Kurssi ilmoittautuminen on sitova.